søndag 9. november 2008

Ler meg i hel..

Elsker denne ICA Maxi-reklamen! Utrolig kreativt xD ...



:)

4 kommentarer:

Eirik sa...

Kan dessverre ikke si meg enig i at de reklamene er så kreative lenger; jeg føler at de skviser den appelsinen en gang for mye når de bare setter figurene inn i en setting der en person oppfører seg sosialt avvikende.

Og hvor ble det av alle de prisene som følger varene, laget ved hjelp av tracking? Enten har de ikke råd til å leie inn de effektmakerene lenger, eller så har de (mest sannsynlig) ikke lyst til å vise folk prisen på de økologiske varene deres :P

Thea sa...

Hihi, jeg har jobbet på ica^^
Elsker forresten bildene dine! De på et av de tidligere innleggene dine. De er fantastiske, og nå savner jeg virkelig det å være hjemme på denne tiden av året, når bladene skifter farve og faller fra trærne, og følelsen man får ved det første snøfallet!! Her borte på andre siden av kanalen betyr november ikke første snøen, men tåke og regn, og slik fortsetter det hele vinteren. Det må være deprimerende! Ikke norge, selv om det er mørkt der, for snøen lyser jo opp, men wales hvor alt bare er vått og gjørmete... Jaja, det var litt av mine tanker.
Savner deg mye! Klemmer<3<3

Ingvild sa...

Hehe.. Ååå! Så koselig det var å lese en kommentar fra deg! Du kommer sikkert til å få noen flotte naturøyeblikk i Wales også, som du ikke får her. Bare vær på vakt, og hold kamerat klart ;).
Savner deg massemasse og! <3
Bamseklem!! ^^

liselese sa...

Uff, den reklamen er ille! Men verre er det at man på ica.no kan sette sit eget fjes på "Marius" sin kropp også danser han akkurat som på reklamen. Creepy...! Stopper det meg fra å le meg ihjel selv? Absolutt ikke!! xP